Om Sandra

Fotograf Sandra Hansson - Specialiserad familjefotograf i
Täby│ Stockholm│Solna│Västerbotten

Om tjejen bakom kameran

 

Mitt namn är Sandra Hansson, 30+ med hela livet framför mig. 
Likt dig så värdesätter jag familjen och att njuta av nuet för att skapa minnen tillsammans med de jag älskar. 


Min familj och vänner brukar beskriva mig som en glad och framåt person med ett stort driv i det jag tar mig för.

Samtidigt som jag driver Sandras Design Studio som fotografen för era familjenära bilder så arbetar jag som förskollärare.


Jag är tvåbarnsförälder tillsammans med min sambo Joel till två väldigt aktiva söner så jag vet hur det är att ha barn som inte

bara vill sitta still och le =) På fritiden har jag fullt upp att hålla jämna steg med barnen men jag tränar och dansar bugg och fox med sambon för att hålla igång, så än springer de inte ifrån mig. 

familjefotograf_fotograf_bergshamra_solna_stockholm_sorsele_kumla

Fem fakta som människor i min närhet förknippar mig med:

 

ღ      90 % av min garderob består av Second handkläder, för jag

        älskar att variera min stil och slå ett slag för en  

        miljömedveten livsstil  


ღ      Jag är en stolt absolutist, har alltid avstått alkohol för att

        visa på en alternativ livstil och vara en god förebild för unga 


ღ      Träning är något jag försöker få in i vardagen lite varje dag.           För att kombinera arbete och familj så kör jag hemmaträning           med vikter, kettlebells, gummiband och rep. Så mycket                   energi som träning generera, det vill jag inte vara utan.


ღ      Jag går alltid in till 100 % i det jag gör, vare sig det är  

        fotograferandet, bemötandet av människor, mitt arbete som    

        förskollärare eller att vara en bra mamma och sambo


ღ     Jag ääääälskar ris á la malta    

familjefotograf_busig_glad_playfulheart_familjetid_fotograf_sandra_hansson_sandras_design_studio_solna_stockholm_bergshamra

Bakgrund till mitt val att bli familjefotograf


Redan tidigt i livet ville jag vara en god förebild. Genom att i skolan sticka ut på olika sätt genom att avstå alkohol, välja kläder som var funktionella istället för att frysa i finkläder, lågskor istället för klackar på discot för att kunna dansa hela natten utan att få ont i fötterna osv. Att nu som vuxen kunna driva företag och möta massa människor där jag på något sätt kan påverka med min närvaro tänker jag kan inspirera andra att våga vara sig själva. Samtidigt som jag vill uppmuntra att visa kärlek och uppskattning till sina barn så de får styrka att vilja och kunna vara sig själva.


Året 2023 känns som året vi väntat på. Trots en tung start med alla tråkigheter i världsläget så finns hoppet att detta blir ett kanon år. Hoppas ni känner lika! Det är nu vi kan göra aktiva val att välja glädje, tacksamhet och kärlek. Bland annat kan en familjefotografering med mig vara en rolig och upplyftande aktivitet att ta sig för under 2023 där alla de ledorden finns med. Jag kan lova er en glädjefylld fotografering med mig med bus, skratt, kärlek och fina bilder på er som familj. 

 

Jag utgår från Täby i Stockholm, men reser gärna för att föreviga härliga familjer. Jag träffas även gärna i trakterna kring Sorsele (norrlands inland) där jag vistas vid vissa tidpunkter på året samt Kumla utanför Örebro där jag har en återkommande kundkrets.

 

Allt gott till er alla under 2023! 
Nu väljer vi att leva på hoppet!


Mina barn som ger livet mening! 

familjen_familjetid_familjefotograf_bra_tid_för_barn_fotograf_sandra_hansson_sandras_design_studio_solna_stockholm_sorsele_körbärsblommor
familjen_familjetid_familjefotograf_bra_tid_för_barn_fotograf_sandra_hansson_sandras_design_studio_solna_stockholm_sorsele_körbärsblommor