Familjefotografering

Fotograf Sandra Hansson - Specialiserad familjefotograf i
Täby│ Stockholm│Solna│Västerbotten

Tänk så lika vi är Du och Jag... 
Du värdesätter likt mig din familj och era personliga uttryck.
Därför har jag som familjefotograf valt att fokusera på de genuina känslorna som

uppstår när ni har roligt tillsammans och njuter av varandras närvaro.

Visst låter det mysigt? 


familjefotografering_familjefotograf_sandrasdesignstudio_fotograf_familj_solna_stockholm_sorsele

Nu undrar du hur familjer på familjebilder kan se så naturliga och avslappnade ut?!


 Med busiga lekar och utmaningar blir fotograferingsupplevelse en minnesfull stund tillsammans där ni verkligen får tid att umgås och ha roligt tillsammans. För med mig kan du känna dig trygg, då jag som tvåbarnsmamma och blivande förskollärare har träffat många barn. Och tror mig, jag vet att barn inte på beställning står stilla och ler. Det är just därför ni kan vänta er en stor portion busiga upptåg vid fotograferingen och ett stort mått av tålamod från min sida.

 

Fotografering utomhus inbjuder till frihet och härliga naturskiftningar och ljus. Det blir så levande och ger en naturlig känsla i bilderna och jag har flera fantastiska platser jag gärna ger som förslag. Annars ses vi på er favorit plats och föreviga det viktigaste ni har, varandra och era barn.

 

Nu är jag såååå nyfiken på att veta mer om er, hur många är ni i er familj? Vad är intressant hos era barn i den ålder de är i nu?

Du är nu ett steg närmare den där familjefotograferingen du sett fram emot så länge, skriv i formuläret längst ner på sidan så skapar vi en första kontakt. 

Jag ser fram emot att träffa er!

Hur går allt till?
ღ Du börjar med att skapa en första kontakt via formuläret längst ner här på sidan och sen har vi mailkontakt för att bestämma datum, plats, tid och jag svarar på alla frågor ni har inför fotograferingen.

ღ När vi bokat får ni mer tips och förberedelser inför fotograferingen. Så att när vi väl träffas kan ni slappna av och bara ha kul.

ღ Vi träffas på utsatt plats och har kul tillsammans i ca 1 timme. Vi ser på vilket humör familjen är på och arbetar utifrån det. Jag har med mig flera överraskningar i beredskap för att skapa en rolig och härlig stund tillsammans. 

 

ღ Det är viktigt för mig att ni får njuta av era bilder så fort som möjligt. Därför presenterar jag bilderna i ett webbgalleri senast 2 veckor efter fotograferingen. Då kan ni samlas igen för familje-mys-tid och njuta av bilderna. Ni kan sen i lugn och ro väljer ut de ni gillar allra mest.


Leveransen sker sen smidigt och enkelt genom nedladdning direkt till din dator från webbgalleriet. De bilderna du väljer för tryck skickas hem till er och sen är de bara att sätta upp dem på väggen och glädjas åt att ni äntligen gjorde slag i saken och gjorde den där efterlängtade familjefotograferingen. 

barnfotografering_barnfotograf_familjefotografering_familj_familjefotograf_solna_stockholm_norrland_sorsele_vindelälven_motljus
barnfotografering_barnfotograf_familjefotografering_familj_familjefotograf_solna_stockholm_norrland_sorsele_vindelälven_barnfotografstockholm_lycksele

Frida Weberg

Så proffsig och duktig. Bilderna blev magiska och finare än vi någonsin vågat hoppas på. Sandra är trevlig att ha att göra med och var så himla fin med barnen. Att hon lyckades fånga vårt yrväder till tvååring på så många fina foton är ett riktigt under :)

Såhär invisterar du i era minnen

Fotograferingskostnaden är 990 SEK

Vilket inkluderar fotograferingen på 45-60 min på vald plats och ett fullproppat webbgalleri med härliga bilder från fotograferingstillfället. Där ifrån har ni chans att välja just era favoritbilder utifrån paketförslag ni ser nedan

Föreviga BAS

ღ 4 st. digitala bilder
     Redigerade och högupplösta


ღ Bilderna levereras via mail


ღ 2 st. 10x15 cm
     Fint matt fotopapper

Pris: 1.900 SEK

Föreviga MEDIUM

ღ 10 st. digitala bilder
     Redigerade och högupplösta


ღ Bilderna levereras på USB


ღ 1 st. 20x30 cm förstoring
     Fint matt fotopapper

Pris: 2.800 SEK

Föreviga DELUXE

ღ Alla bilder i webbgalleriet (ca 30 st)
     Redigerade och högupplösta


ღ Bilderna levereras på USB


ღ 2 st. 30x42 cm förstoring
     Exklusivt matt fotopapper


ღ 10 st utvalda bilder i svartvitt


ღ Highlight film - De bästa ögonblicken  

     från fotograferingen tonsatt med musik


ღ Unik och personlig gåva
    Överraskning vid leverans


ღ 10% rabatt på ytterligare trycksaker

    som Sandras Design Studio erbjuder

    i sortimentet

Pris: 4.200 SEK

familjefotografering_familjefotograf_sandrasdesignstudio_fotograf_familj_solna_stockholm_sorsele

Vad ska vi ha på oss?

Välj ett färgschema! Istället för att välja samma kläder till alla, välj ett färgschema att utgå ifrån. Något som passar er såklart. Det viktigaste är att ni väljer något ni trivs och känner er bekväma i. 

Titta också på vilka färger ni har hemma på väggarna och övrig inredning om ni vill hänga upp era bilder på väggarna så att det passar ihop bra. Det får gärna harmonisera tillsammans för att skapa ett lugn i bilden. 

Barn i alla åldrar

Jag är van att leka med barnfamiljer i alla åldrar. Era barn är inte rörigare än andra och oroa er INTE om de springer runt runt och inte verkar lyssna. Följ mig så lovar jag att det kommer bli toppen.

Min erfarenhet är att barn som blir trugade, mutade eller “du kommer ihåg vad vi sa” blir bara mer trumpna och envisa. Även när det ser ut som om det är kaos, så kommer ni få med er minnesvärda och fina bilder. Lita på mig!

familjefotografering_familjefotograf_sandrasdesignstudio_fotograf_familj_solna_stockholm_sorsele
familjefotografering_familjefotograf_sandrasdesignstudio_fotograf_familj__tips_inför_fotografing_solna_stockholm_sorsele

Måste vi synas på internet?

Jag har förstått att många drar sig för att boka en familjefotografering för att de tror att de måste vara med på bild på internet efteråt. 

Självklart får ni själva välja om ni vill vara med och synas på min hemsida eller sociala medier efteråt. Detta fyller ni i på min beställningsblankett innan så vi alla är överens om vart bilderna får eller inte får användas. 
En bra familjefotografering börjar i en bra kommunikation.

Ett urval från tidigare familjefotograferingar
Fotograf Sandra Hansson - Specialiserad familjefotograf i 

Solna│ Stockholm│Kumla│Västerbotten

barnfotografering_barnfotograf_familjefotografering_familj_familjefotograf_solna_stockholm_norrland_sorsele_skolfoto_förskola_skolfotografering_syskonfotografering_syskon
barnfotografering_barnfotograf_familjefotografering_familj_familjefotograf_solna_stockholm_norrland_sorsele_skolfoto_förskola_skolfotografering_syskonfotografering_syskon_kumla_örebro
barnfotografering_barnfotograf_familjefotografering_familj_familjefotograf_solna_stockholm_norrland_sorsele_vindelälven
barnfotografering_barnfotograf_familjefotografering_familj_familjefotograf_solna_stockholm_norrland_sorsele_skolfoto_förskola_skolfotografering_syskonfotografering_syskon_kumla_örebro_tvillingar_mamma
familjefotografering_familj_familjefotograf_solna_tyreso_stockholm_gravidfotografering_gravidfotografbarnfotograf_barnfotografering_solna_stockholm_sorsele_sandras_design_studio_sandrasdesignstudio_fotograf_sandra_hansson

Tider möjliga för bokning


April 1 tid kvar

Maj 5 tider kvar

Juni 6 tider kvar


barnfotografering_barnfotograf_fotograf_sandrasdesignstudio_sandra_hansson_solna_stockholm_sorsele_kumla

Mina ledord vid fotograferingarna:

  • lättsamt
  • roligt
  • personligt
  • tålmodigt
  • engagerat

Skapa en första kontakt!

Jag är nyfiken att veta mer om er, fyll gärna i formuläret nedan 

 
 
 
 
Sommar
Höst
Vinter
Vår
 
 
 
 
 
 

Om du inte fått mail från mig inom någon dag, titta gärna i skräppposten, ibland hamnar mina mail där. Annars är du välkommen att höra av dig på info@sandrasdesign.se