Gravidfotografering

Fotograf Sandra Hansson - Specialiserad familjefotograf i
Täby│ Stockholm│Solna│Västerbotten

Tänk vad du är fantastisk... 
Att få den mäktiga uppgiften att skapa och bära ett nytt liv.

Jag vill börja med att säga ett stort GRATTIS.
Jag minns själv det som en magisk tid att vänta barn trots kanske några

krämpor och illamående =)

Så kul att du nu är intresserad av en gravidoftografering, för tro mig den där gravidglowen (som du kanske inte ser men jag lovar den finns där) är så härlig att ha förevigat på bild så du sen kan minnas tillbaka tillsammans med ditt barn när du sett vem det är som växte inne i din mage. 
 


familjefotografering_familjefotograf_sandrasdesignstudio_fotograf_familj_solna_stockholm_sorsele

Nu tänker du, jag känner mig inte riktigt i form för att stå framför kameran och vadå gravidglow den existerar väl inte hos mig?!


 Med avslappnande gudiening kommer jag få dig att glänsa framför kameran. Du behöver inte ha någon vana sen innan, vi träffas, pratar och jag leder dig igenom fotograferingsupplevelsen. För JA det är mer av en upplevelse där du kommer känna dig vacker, ha roligt och framför allt blir det ett minne för livet att du förevigat din graviditet.

 

Fotografering utomhus inbjuder till frihet och härliga naturskiftningar och ljus. Det blir så levande och ger en naturlig känsla i bilderna och jag har flera fantastiska platser jag gärna ger som förslag. Annars ses vi på där du önskar på din favorit plats. Då jag är specielaiserad familjefotograf så får partner och tidigare barn självklart vara med, då bland jag även in roliga upptåg och några busiga överraskningar för att skapa genuina bilder. 

 

Nu är jag såååå nyfiken på att veta mer om vad du har haft för cravings under graviditeten, när kände du barnet sparka för första gången? 

Du är nu ett steg närmare den där gravidfotograferingen du sett fram emot, skriv i formuläret längst ner på sidan så skapar vi en första kontakt. 

Jag ser fram emot att träffa dig!

Hur går allt till?
ღ Du börjar med att skapa en första kontakt via formuläret längst ner här på sidan och sen har vi mailkontakt för att bestämma datum, plats, tid och jag svarar på alla frågor ni har inför fotograferingen. Mellan graviditetsvecka 28-35 rekommenderar jag fotografering. 

ღ När vi bokat får ni mer tips och förberedelser inför fotograferingen. Så att när vi väl träffas kan ni slappna av och bara ha kul.

ღ Vi träffas på utsatt plats och har kul tillsammans i ca 1 timme. Jag har flera tips i beredskap för att skapa en rolig och härlig stund tillsammans. 

 

ღ Det är viktigt för mig att ni får njuta av era bilder så fort som möjligt. Därför presenterar jag bilderna i ett webbgalleri senast 2 veckor efter fotograferingen. Ni kan sen i lugn och ro väljer ut de ni gillar allra mest.


Leveransen sker sen smidigt och enkelt genom nedladdning direkt till din dator från webbgalleriet. De bilderna du väljer för tryck skickas hem till er och sen är de bara att sätta upp dem på väggen och glädjas åt att ni äntligen gjorde slag i saken och gjorde den där efterlängtade gravidfotograferingen. 


Carina och Martin


"Glädjespridande fotograf som dessutom är flexibel på alla sätt och vis. Vet precis hur hon skall jobba med ljuset för att få fantastiska bilder. Detta var en gravidfotografering och vi ser fram emot nästa år när hon kommer att fotografera även vår bröllopsdag. Rekommenderar er varmt att anlita Sandra!"

Hur vill du minnas din graviditet?

Hemmiljö

Vill du ta bilder i din trygga hemmiljön? Där kan bland annat mer avklädda bilder som framhäver magen tas.

Jag använder då ett fönster med naturligt ljusinsläpp för att skapa harmoniska och minnesfulla bilder på dig och magen.


Utomhus

Vill du fotograferas utomhus så använder vi naturens hjälp för att skapa magiska bilder.

Vare sig det är sommar med härligt motljus vid solnedgång eller en kall vinterdag när snön gnistrar så kommer vi kunna ta bilder du kommer vilja titta på om och om igen.

 

Lån av klänning

Du kanske inte vet vad du ska ha på dig? Jag erbjuder en garderob med gravidklänningar i flera olika färger och former som du kan välja mellan. Passar dig i storlek från XS till XXL.


Önskar du en titt på klänningarna du kan välja mellan?


Såhär invisterar du i era minnen

Fotograferingskostnaden är 990 SEK

Vilket inkluderar fotograferingen på 45-60 min på vald plats och ett fullproppat webbgalleri med härliga bilder från fotograferingstillfället. Där ifrån har ni chans att välja just era favoritbilder utifrån paketförslag ni ser nedan

Föreviga BAS

ღ 4 st. digitala bilder
     Redigerade och högupplösta


ღ Bilderna levereras via mail


ღ 2 st. 10x15 cm
     Fint matt fotopapper

Pris: 1.900 SEK

Föreviga MEDIUM

ღ 10 st. digitala bilder
     Redigerade och högupplösta


ღ Bilderna levereras på USB


ღ 1 st. 20x30 cm förstoring
     Fint matt fotopapper

Pris: 2.800 SEK

Föreviga DELUXE

ღ Alla bilder i webbgalleriet (ca 30 st)
     Redigerade och högupplösta


ღ Bilderna levereras på USB


ღ 2 st. 30x42 cm förstoring
     Exklusivt matt fotopapper


ღ 10 st utvalda bilder i svartvitt


ღ Highlight film - De bästa ögonblicken  

     från fotograferingen tonsatt med musik


ღ Unik och personlig gåva
    Överraskning vid leverans


ღ 10% rabatt på ytterligare trycksaker

    som Sandras Design Studio erbjuder

    i sortimentet

Pris: 4.200 SEK

familjefotografering_familjefotograf_sandrasdesignstudio_fotograf_familj_solna_stockholm_sorsele

Vad ska vi ha på oss?

Välj ett färgschema! Istället för att välja samma kläder till alla, välj ett färgschema att utgå ifrån. Något som passar er såklart. Det viktigaste är att ni väljer något ni trivs och känner er bekväma i. Klänningar finns även för utlån under en gravidfotografering med mig. 

Titta också på vilka färger ni har hemma på väggarna och övrig inredning om ni vill hänga upp era bilder på väggarna så att det passar ihop bra. Det får gärna harmonisera tillsammans för att skapa ett lugn i bilden. 

Barn i alla åldrar

Jag är van att leka med barnfamiljer i alla åldrar. Har du barn sen tidigare önskar att ha med dem under gravidfotograferingen så oroa er INTE om de springer runt runt och inte verkar lyssna. Följ mig så lovar jag att det kommer bli toppen. Jag har flera roliga uppdrag och busiga utmaningar i beredskap. 

Min erfarenhet är att barn som blir trugade, mutade eller “du kommer ihåg vad vi sa” blir bara mer trumpna och envisa. Även när det ser ut som om det är kaos, så kommer ni få med er minnesvärda och fina bilder. Lita på mig!

familjefotografering_familjefotograf_sandrasdesignstudio_fotograf_familj_solna_stockholm_sorsele
familjefotografering_familjefotograf_sandrasdesignstudio_fotograf_familj__tips_inför_fotografing_solna_stockholm_sorsele

Måste vi synas på internet?

Jag har förstått att många drar sig för att boka en gravidfotografering för att de tror att de måste vara med på bild på internet efteråt. 

Självklart får ni själva välja om ni vill vara med och synas på min hemsida eller sociala medier efteråt. Detta fyller ni i på min beställningsblankett innan så vi alla är överens om vart bilderna får eller inte får användas. 
En kul gravidfotografering börjar i en bra kommunikation.

Ett urval från tidigare gravidfotograferingar
Fotograf Sandra Hansson - Specialiserad familjefotograf i 

Solna│ Stockholm│Kumla│Västerbotten

barnfotografering_barnfotograf_familjefotografering_familj_familjefotograf_solna_stockholm_norrland_sorsele_skolfoto_förskola_skolfotografering_syskonfotografering_syskon
barnfotografering_barnfotograf_familjefotografering_familj_familjefotograf_solna_stockholm_norrland_sorsele_skolfoto_förskola_skolfotografering_syskonfotografering_syskon_kumla_örebro
barnfotografering_barnfotograf_familjefotografering_familj_familjefotograf_solna_stockholm_norrland_sorsele_vindelälven
barnfotografering_barnfotograf_familjefotografering_familj_familjefotograf_solna_stockholm_norrland_sorsele_skolfoto_förskola_skolfotografering_syskonfotografering_syskon_kumla_örebro_tvillingar_mamma
familjefotografering_familj_familjefotograf_solna_tyreso_stockholm_gravidfotografering_gravidfotografbarnfotograf_barnfotografering_solna_stockholm_sorsele_sandras_design_studio_sandrasdesignstudio_fotograf_sandra_hansson

Tider möjliga för bokningMaj 1 tid kvar

Juni 5 tider kvar

Juli - bokningar endast i västerbottens inland


Augusti 4 tider kvar


barnfotografering_barnfotograf_fotograf_sandrasdesignstudio_sandra_hansson_solna_stockholm_sorsele_kumla

Mina ledord vid fotograferingarna:

  • lättsamt
  • roligt
  • personligt
  • tålmodigt
  • engagerat

Skapa en första kontakt!

Jag är nyfiken att veta mer om er, fyll gärna i formuläret nedan 

 
 
 
 
Sommar
Höst
Vinter
Vår
 
 
 
 
 
 

Om du inte fått mail från mig inom någon dag, titta gärna i skräppposten, ibland hamnar mina mail där. Annars är du välkommen att höra av dig på info@sandrasdesign.se