Levande skolkort

Annorlunda skolkort -

Levande årskort på dina barn


Just nu!

Har du tusen mobilbilder på ditt barn, men inte en enda sitter uppe på väggen hemma att njuta av. Vill du se hur dina barn växer och föreviga minnen genom foton. 

Mitt tips, du som förälder kan ta tag i saken, boka in mig som fotograf till ditt/dina barns förskola. Jag åker ut till förskolor och tar levande och roliga bilder ofta i en fin miljö på det bästa du har, dina barn. Varför inte på sommaravslutningen när ni är finklädda under ett blommande träd eller på en sten. Bilder ni kommer vilja sätta upp på väggen hemma, eller ge bort till era nära och kära. Nyfiken, Jag berättar gärna mer! När?

Kanske under barnens sommaravslutning på förskolan, alla är samlade och föräldrarna kan bestämma om deras barn får vara med på bild, plus att barnen kanske redan har finkläder på. 


Vart?

Direkt på barnens förskola. Jag erbjuder servicen av att komma dit där ni är. 


Syskonbilder?

Självklart passar vi på att ta någon syskonbild. I webbgalleriet får ni sedan ett urval av bilder att välja mellan.


Vad kostar det?

Paketet kostar 420 kr/barn. Ni får bilder i ett webbgalleri att välja mellan. Bilden/bilderna ni väljer kan ni sedan framkalla gång på gång och jag hjälper er gärna med framkallning av förstoringar eller småkort att dela till släkt och vänner. Tryckeriet jag använder erbjuder den högsta kvaliten inom fotoframkallning.


Boka tid!

Fyll i formuläret nedan.

 
 
 
 
 

Fotografering på förskola

UNIKT ERBJUDANDE paketpris 420 kr/barn

För att veta mer om vad som ingår kontakta mig genom att fylla i formuläret ovan!

 

Copyright © All Rights Reserved

Sandras Design Studio

Svar på de vanligaste frågorna

 

  • Vad ska vi tänka på inför fotografering?

Läs tips och information här